Bloggposter

Ny blogg

Har försökt publicera ett sånt här inlägg redan, men helt tydligt så sket det sig då jag försökte via paden.. oh well!

Ja, jag bytte bloggbas. Om någon är intresserad av att fortsätta ta del av mina svamlerier så hittas jag nu på https://heqqa.wordpress.com/.

See ya there? :)

12.01.2015 kl. 21:33

Byte?

Ligger hemma i soffan utan röst. Alltså totalt noll kapacitet att uttrycka mig verbalt, endast hostningar pch harklingar hörs av mig idag! Kände mig lite smått oanvändbar på jobbet då jag int kunde tala med barnen eller hjälpa kollegan att få kontroll över den ohyggligt höga volymen..

 

nå nu var deju i trdet jag hade tänkt skriva om!

utan jag har börjat fundera över att överge ratata och prova mig på wordpress istället som bloggbas. Jag märker mer och mer hur så många blogginlägg inte blir skrivna på grund av att ratata inte funkar speciellt bra på pad eller telefonen.. För en så lat person som mig är det en hög tröskel att starta datorn, slåss med att få igång internet (jävla inställningar som är åt helvete!) för att skriva ner en lösryckt tanke eller en observering. Dessutom har det aldrig känts som om jag har blivit riktigt "du" med ratata. Synd, eftersom jag gärna stöder ratata och dess verksamhet..

06.11.2014 kl. 19:49

Hur kan man..

Hur tänker vissa människor? Hur kan man göra såhär mot en vän? Fyfan, hit har bron blivit bränd!
07.10.2014 kl. 18:45

Onepiece

Onepiece må vara ett fult plagg som man inte gärna visar sig i utanför lägenhetens fyra väggar (naturligtvis finns det undantag) men jäklar vilken skönt plagg det är och för någon som har en så problematisk hud som jag har är det rena himmelriket att få dra av sig jeansen efter exempelvis en arbetsdag och krypa in i onepiecen! Inga hårda sömmar som skaver mot en redan irriterad hud och inget som stramar åt, utan bara en varm skön halare att mysa runt i.. Åh vad jag älskar detta plagg! Speciellt nu då höstens kyla ger sig tydligt tillkänna på min hud..

 

05.10.2014 kl. 22:30

Ingen klocka ringer mer

alltså hur skönt är det inte att få sova tills man vaknar av sig själv? Ingen väckarklocka som piper och skriker olidligt tidigt på morgonen, inga tider man måste passa och lyxen att bara kunna ligga och dra sigoch riktigt mysa ner sig i täcke!

 

05.10.2014 kl. 10:30

Åbobo påriktigt

Nu var de hänt, nu är jag inskriven som Åbobo!

insåg att jag inte kan dra ut på det längre, är trots allt inte studerande nu för tiden.. Plus att det underlättar en hel del gällande hälsovård att vara inskriven i den kommun jag bor i. Men lite konstigt kändes samtalet till magistraten nog ändå, trots att jag avskyr Hangö. Kanske jag är vuxen påriktigt nu?! (Pffft, who am I kidding??!..)

01.10.2014 kl. 10:27

Gör om, gör rätt

Har en obeskrivligt stor lust att slänga alla mina kläder och köpa en genomtänkt hållbar garderob som jag faktiskt skulle använda! 

säger inte att jag inte har kläder jag gillar men onekligen har jag en del stuff som jag endast använder då allt annat är i tvätten.. 

Synd så krävs det pengar för att göra det här.. Men jag kan ju börja med att rensa ut det jag inte använder och föra det som är dugligt till frälsningsarmén..

30.09.2014 kl. 19:46

Come on!

Ska både banken och Kela jävlas med mej? Då vill jag inte vara med längre! Grr och morr, de blir väl till att ringa några samtal imoron då...

 

Hoppas ni märker irritationen i de där tre punkterna!

26.06.2014 kl. 19:58

inveg, invigde?

Alltså hur ska man böja "invigning" så att de blir i dåtid? Inveg? Invigde? Invigt?

Hur som helst, provade mina nya (mamma loppisfyndade sprillans nya) rullskridskor. Tänkte mig en kort, 1-2km, provtur för att testa dem. Fick tillochmed pappa medlurad, dock på cykel, på turen. Bra gick det, bekväma var rullskridskorna och lätt rullade dom dessutom. Dom rullade lite för bra..

Sluttning och smågrus plus övermodig Helén resulterade i en ordentligt sår på sidan av låret strax under rumpan, skrubbsår på yttresidan av vaden och en uppskrubbad handflata och orörlig handled. Duktigt Helén, duktigt!

Men bra rullskridskor och 4,5km blev det ju tillslut. Nu måste dom tyvärr stå och samla damm tills jag kan röra vänster ben som vanligt igen, suck!

25.06.2014 kl. 21:55

Rivstart och nattsömn

Hade glömt hur fruktansvärt gott jag kan sova här hemma. Här är tyst, de få ljud som tränger igenom är så bekanta att de känns självklara, här har jag en större säng än i Åbo och här har jag lyxen att kunna sova till 9.30 utan att få dåligt samvete. Älskar att sova gott!

Rivstarten då? Jo nå har varit på jobb 4/5 dagar jag har varit i Lappvik. Skulle ha haft ledigt igår men vem fan tackar nej till extra jobb på en söndag? Torsdagen började med en 8 timmars dag men pang på så skulle jag göra maten för 35 personer. Det hade jag inte räknat med.. Nåja fredagen var jag 11 tunga timmar på jobb och lördagen 10. Tungt men klirr i kassan :P Igår kändes det ju enkelt med 5 timmar och idag är jag ledig! :D

09.06.2014 kl. 09:59

en nörd på många olika sätt, mer eller mindre smarta tankar kommer att dyka upp här mer eller mindre regelbundet..

 

 

Kategorier

Senaste kommentarer

06.11, 22:30Byte? av Karin
18.08, 08:14Come on! av ida-sofie
26.04, 23:41Sommaren och maj av Emma